Montag, 20. Juni 2011

Certificatul calificat - principiul time is money

De abia pot sa imi stapanesc entuziasmul!
Dupa cum am scris in articolele anterioare, sunt fericitul posesor al unui certificat calificat, cu ajutorul caruia depun declaratiile firmelor pentru care lucrez, in format electronic. Abia acum am reflectat mai bine asupra avantajelor reale, aduse de certificatul calificat si de intregul sistem de depunere online a declaratiilor. Desi eram pana acum constient de avantaje, abia acum inteleg proprotiile acestora.
Intru-cat tin contabilitatea unui numar maricel de firme, inainte petreceam intre 4 si 5 ore pe saptamana in trafic plus 2 sau 3 ore pe saptamana la cozile deja faimoase de la institutiile statului. Dedicam asadar intre 24 si 32 de ore alergatului cu hartoage prin oras.
De cateva saptamani, de cand am inceput sa reduc considerabil drumurile cu pricina datorita certificatului meu calificat, am inceput colaborarea cu alte 2 firme mici, carora le ofer servicii de consiliere financiara, ceea ce reprezinta evident un castig lunar suplimentar si binevenit – inainte, timpul nu mi-ar fi permis acest lucru.
Pornind asadar de la premisa „time is money“, se poate spune cu usurinta, ca un certificat calificat reprezinta din start un castig de timp, respectiv de bani. Dar exceptand avantajul financiar asigurat de un certificat calificat si de sistemul de depunere online a declaratiilor, acesta te scuteste si de nervii consumati stand la cozi interminabile, interactionand cu functionari foarte putin amabili si pierzand mult timp in trafic.
Sincer, sustin cauza depunerii declaratiilor online!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen