Mittwoch, 1. Juni 2011

Extrem de util

Firma unde lucrez foloseste de cateva luni un certificat calificat pentru corespondenta de afaceri. Pot spune ca la noi a fost intotdeauna un climat de lucru foarte bun si fiecare angajat as incercat sa isi faca treaba cat mai bine cu putinta. Conducerea a decis achizitionarea unui certificat calificat pentru a se depune declaratiile catre ANAF, insa ulterior a ajuns sa il foloseasca pentru multe alte lucruri. Corespondenta de afaceri a firmei este bineinteles foarte importanta si se poarta in mare masura prin intermediul internetului. De aceea avem tot interesul ca ea sa fie asigurata. Rezolvam toate aspectele legate de securitatea corespondentei prin intermediul acestui certificat calificat.

In trecut firma chiar a avut un litigiu cu un client care nu mai voia sa recunoasca o tranzactie, fapt ce ne-a costat foarte multi bani la vremea respectiva! Acum, ca folosim un certificat calificat nu mai suntem expusi unor astfel de riscuri ceea ce este foarte important, mai ales acum, cand trecem printr-o perioada destul de complicata.
Acum putin timp, am aflat de la sotia mea care este farmacista ca incepand din iunie va folosi si ea un certificat calificat pentru a-si putea face noua raportare electronica CNAS.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen