Freitag, 15. Juli 2011

O conversatie interesanta

In timpul catorva calatorii in interes de serviciu pe care le-am facut prin Europa am avut ocazia sa constat unele diferente de organizare existente. Am sa ma refer strict la domeniul meu, la contabilitate.
Am observat ca acolo foarte multi cetateni prefera depunerea de declaratii online, in locul birocratiei clasice. De fapt, asta este si scopul introducerii acestei masuri in Romania. In Europa occidentala s-a facut de multa vreme lobby in favoarea acestor mijloace electronice de transmitere la distanta a datelor.
Sincer vorbind, in aceste conditii nici nu este de mirare ca multi oameni prefera depunerea de declaratii online.
Este un lucru cert ca mentalitatile se schimba treptat-treptat si in Romania. Sunt tot mai multi intreprinzatori care recurg la inovatiile tehnologice pentru a-si promova afacerea ceea ce este fara indoiala un lucru imbucurator.
In aceste conditii nu este de mirare faptul ca depunerea de declaratii online este o metoda utilizata de tot mai multi utilizatori romani.
Am simtit nevoia sa ma refer la asta in articolul de fata pentru ca am avut o discutie pe acest subiect chiar astazi la birou cu cativa colegi. Trebuie sa va spun ca s-a legat o conversatie destul de interesanta. Nu ma asteptam la asta tinand cont ca am pornit de la o tema destul de fada cum este depunerea de declaratii online.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen