Donnerstag, 15. September 2011

Romania la Mondialul de Rugby

Acum doua saptamani a inceput Campionatul Mondial de Rugby din Noua Zeelanda, prilej pentru mine sa pun ceasul sa sune la 6 dimineata pentru a-i vedea la treaba pe „stejari.“Vreau sa va spun ca nu regret deloc cele cateva ore de somn in plus pierdute. In primul meci al grupei, contra Scotiei, ai nostril au facut o partida mare, care a dus aminte pe alocuri de vremurile de glorie ale rugby-ului romanesc.

Chiar daca am pierdut pe final impresia generala a fost extrem de buna, anume ca numai lipsa de experienta a lotului a facut ca Romania sa nu castige.
In pauza meciului am mai schimbat canalele TV si am vazut pe un post romanesc o reclama la semnatura electronica. Mi-a atras atentia pentru ca era forte simpatica si bine facuta, m-a amuzat putin pe mine care folosesc zilnic semnatura electronica la serviciu. Poate sunt inca destui care nu au auzit inca de semnatura electronica, iar o astfel de promovare ii poate ajuta!
Repriza a doua a fost una dintre cele mai bune pe care nationala noastra le-a facut in ultimii 10 ani. Bine-ar fi ca baietii nostri sa gaseasca in astfel de momente motivatia pentru confruntarile ce vor urma.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen