Freitag, 16. September 2011

Sedinta importanta!

A venit toamna, s-au terminat concediile si am si avut la serviciu o sedinta foarte serioasa in care ne-au fost evaluate performantele pe care le-am realizat in decursul ultimului an. Per total totul a decurs bine mai ales ca, daca este sa comparam cu perioada similara a anului trecut firma este pe un plus evident, eficienta noastra crescand considerabil. Ma asteptam la o intalnire lunga, care sa se intinda pe durata a ore intregi dar nu a fost deloc asa. Totul a fost foarte sintetizat astfel incat fiecare dintre noi a aflat destul de repede cam cum stau lucrurile in ceea ce il priveste.

La contabilitate lucrurile s-au imbunatatit destul de mult, asta mai ales de cand folosim un certificat digital, care ne ajuta foarte mult, mai ales pentru depunerea declaratiilor fiscal. Daca pana in urma cu niste luni stateam cu orele la administratiile financiare sau la ITM, acum, cu un certificat digital facem acelasi lucru de la birou in mult mai putin timp. Mai putin efort, mai multa acuratete, mai putina risipa de energie, astea fiind doar cateva dintre beneficiile acestui certificat digital.
Pentru mine personal lucrurile au decurs chiar mai bine decat ma asteptam, lucru care sincer imi da sperante pentru viitor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen