Freitag, 5. August 2011

O parere personala

Deja sunt cateva luni bune de cand folosesc un certificat calificat si cred ca pot trage o concluzie despre cat de util imi este. Daca privesc lucrurile doar din perspectiva modului cum decurgea inainte depunerea declaratiilor fiscale e clar ca reprezinta un progres incontestabil.
Zilele trecute au fost ultimele in care Declaratia 112 a mai putut fi depusa la ghiseele ANAF, pe suport hartie. Chiar daca poate mai sunt destui pe care acest termen ii prinde nepregatiti eu cred ca e benefica aceasta trecere, mai ales ca era anuntata de mult timp.
Modernizarea este un lucru foarte necesar in administratia noastra, iar introducerea acestui certificat calificat cred ca este un pas important in aceasta directie.
Cei care sunt inca sceptici isi vor schimba cat de curand opinia, mai ales cand vor vedea ca pot folosi un certificat calificat in mai multe situatii, nu numai pentru a-si depune declaratiile fiscale la ANAF.
Cred ca fiecare a expediat macar odata in viata un mesaj important pe net de a carui confidentialitate voia sa fie sigur. Iata ca acum solute este la indemana, si la un pret destul de rezonabil zic eu!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen